הדרכת יין

אלכוהול בכלל ויין בפרט הם המלווים המושלמים לבילוי. הם עושים את האורחים שמחים יותר, פתוחים יותר לדברים חדשים, ונדיבים יותר בעת השארת הטיפ. 

אבל יחד עם זאת, יין הוא אחד הדברים שמפחידים ביותר מלצרים בתחילת דרכם. החשש מלענות על שאלות קשות, להמליץ על יין, והגרוע מכולם – לפתוח בקבוק יין בשולחן – גורמים למלצרים רבים כלל לא להציע יין (פעמים רבות אפילו מבלי שהם מודעים לכך).

נוכחנו שוב ושוב לשינוי הדרמטי שהדרכה זו יכולה לחולל – ממלצרים שמוכרים יין רק למי שמבקש בעצמו, למכירה של מספר בקבוקים בערב. 

ולא, אין פה סוד גדול. רק ידע, ביטחון וטכניקה.

בהדרכה נתעמק בנושאים הבאים:

  • תהליך הייצור 
  • עולם ישן ועולם חדש
  • סוגים וזנים
  • טקס פתיחת ומזיגת היין
  • התאמה בין יין למנות התפריט
  • איך מוכרים יין? איך הופכים 2 כוסות לבקבוק? ואיך מחליטים אם להמליץ על יין יקר או זול?

הדרכת היין הינה מסע תרבותי חובק עולם, אשר מאפשרת לעובדים להכיר ולשלוט בבטחה בעולם היין.

שילוב מנצח

הדרכת השירות תסייע לצוות השירות לרכוש את הביטחון הדרוש להוביל את חוויית הלקוח, ובכלל זאת למכור לו יין. השלימו את הדרכת היין עם הדרכת השירות שלנו.

צריך
הכוונה?
השאר פרטים ונחזור אליך בהקדם:



קידום ושיווק באינטרנט קידום ושיווק באינטרנט