ההתמחות שלנו

אימון ארגוני בשיטת ה – THE 4 TARGETs

שיטת ה- 4Targets – 4T להובלת עסקים בתחום הקולינרי מציעה את החבילה המקיפה, המקצועית והמדויקת ביותר שקיימת כיום בשוק לפתרונות בתחום הפלור.

מדובר בשיטה רבת-עוצמה הנותנת מענה של 360° מעלות, הפועלת בשילוב ייחודי של קואצ'ינג מנהלים, סדנאות, הדרכות וליווי פלור אינטנסיבי. שיטת ה- 4T פועלת על ארבע מטרות מרכזיות:

פיתוח מקצועיות צוות העובדים
סט הדרכות מקצועיות אשר יקנו לצוות העובדים ידע עשיר, מיומנויות וטכניקות עבודה, ותפיסת שירות בעלת ערך מוסף – שתאפשר להם לספק חוויית אירוח אולטימטיבית ללקוחות העסק.
פיתוח מנהלים
תהליך קואצ'ינג אישי למנהלים אשר יבסס דפוסי התנהגות ניהוליים ויאפשר למנהל לאתר ולפתח את יכולותיו וכישוריו. לצד התהליך האישי יתקיימו סדנאות מנהלים שמטרתן לספק ארגז כלים ניהולי-ארגוני.
פיתוח תרבות ארגונית
בניית "תיק עסק" הכולל נהלים, תהליכי עבודה והכשרת עובדים, ביסוס מבנה ארגוני והגדרת תפקידים והנחלת מנגנון הערכה ומשוב. באופן הזה תיווצר שפה והתנהגות ארגונית אחידה ומסונכרנת המאפשרת לעסק להתנהל באופן יציב ושיטתי.
ייעוץ פיננסי
ליווי פיננסי להקמה, הרחבה או ייעול העסק שלכם. ההיכרות שלנו עם תהליך התכנון הפיננסי וגיוס המימון בתחום המסעדנות, כולל גם את השאלות הקטנות ביותר שעולות והתשובות ה"נכונות" – הן עבורכם והן עבור הבנקים בנוסף ,אנו מבצעים בדיקת כדאיות אשר בתהליכו אנחנו נוסעים בזמן לעתיד כדי לבחון אם כדאי להיכנס לזה, כמה אנו עלולים להפסיד גם כמה אנו עשויים להרוויח בתרחישים שונים.

במהלך התהליך נחזק באופן משמעותי את היסודות האלו (ואם צריך – נהרוס ונבנה מחדש); בניית תיק עסק ונהלי עבודה מסודרים שלא ישאירו מקום לטעויות, ונבסס את המנהלים כציר מרכזי בהתנהלות המסעדה. החלק השני והמשמעותי בתהליך הינו חיזוק והתמקצעות של הצוות הקיים, על ידי הפיכתם ממלצרים לאנשי שירות ומכירה ברמה גבוהה, המבינים את תפקידם המהותי בהצלחה של העסק ולקיחת אחריות עליו.

צריך
הכוונה?
השאר פרטים ונחזור אליך בהקדם:



    קידום ושיווק באינטרנט קידום ושיווק באינטרנט