פתיחת מסעדה

כאשר האהבה לאוכל והרצון לפתוח עסק משתלבים יחד הדבר המתבקש הוא לפתוח מסעדה אשר עולה בקנה אחד עם החזון הקולינרי שלכם. פתיחת מסעדה אינה דבר של מה בכך במציאות הישראלית בה השוק תחרותי מאין כמוהו וכמות הלקוחות הפוטנציאליים אינה תואמת למספר העסקים הקיימים. הדבר אומר כי מקומות רבים יסבלו ממחסור בלקוחות, זאת במקביל לעלויות הגבוהות הכרוכות בהחזקת ותחזוקת עסק בארץ.

עבור אנשים רבים קשיים אלה עשויים לגרום לפרישה מן העסק ואף לפשיטת רגל, בעוד אנשים אחרים מצליחים להתגבר עליהם ולהפוך למצליחים. מהו סוד הקסם של אותם אנשים מצליחים וכיצד תעשו זאת בעצמכם ?

פתיחת מסעדה בדרך הנכונה

פתיחת עסק בישראל דורשת תכנון מוקדם וקפדני – על אחת כמה וכמה כאשר מדובר במסעדה. כיצד תעשו זאת נכון ?

  • עסקית – תמיד מומלץ להכין תכנית עסקית אשר בודקת את ההיתכנות הכלכלית של הצלחת העסק, את נקודות התורפה שלו ואת השינויים שיש לעשות על מנת שהמספרים יסדרו לטובתכם.
  • בניית מותג – יש לתכנן כיצד תבנו בחכמה את המותג שלכם. הגדרת תכנית שיווק ופרסום, לוגו נכון, שימוש במדיה החברתית וקידום אתר הבית בגוגל יסייעו לכם בבניית המותג.
  • פיתוח תרבות ארגונית – יש להתייחס אל המסעדה כאל ארגון לכל דבר בו יש להגדיר נהלי עבודה, תהליכים ברורים, חלוקת תפקידים, מנגנוני הערכה ומשוב, יצירת סנכרון נכון בין בעלי התפקידים השונים ועוד.
  • הדרכה וסטנדרטים – יש להגדיר בצורה ברורה את הסטנדרט אליו המסעדה שואפת ובהתאם אליו לבצע הדרכות שונות. השקעה בידע ובמיומנות של העובדים הינן קריטיות להצלחה.
  • ניצול הזדמנויות – בכל רגע יכולה להופיע הזדמנות עסקית אשר תעזור לשווק את העסק. יש להישאר ערים להזדמנויות אלה וגם ליצור אותן בכוחות עצמכם.

תהליך קואצ'ינג אישי על פתיחת מסעדה

כל הדברים הנ"ל לא יהיו שלמים במידה ומנהל המסעדה אינו בנוי לעמוד בלחצים הרבים הטמונים בניהול מסעדה ובמגוון הנושאים שיש לטפל בהם. פורטי ישמחו לסייע לכם בכל הדרוש להצלחת המסעדה, החל משלב התכנון הראשוני ועד ולשלב הבקרה והצבת לקוחות סמויים, כל זאת תוך ליווי והדרכה צמודה של מנהל המסעדה.

פתיחת מסעדה עם המומחים בתחום - פורטי ומרקין

צריך
הכוונה?
השאר פרטים ונחזור אליך בהקדם:



קידום ושיווק באינטרנט קידום ושיווק באינטרנט