ניהול מסעדה

ניהול מסעדה זהו נושא אשר אין להקל בו ראש. זהו מסוג הדברים אשר אנשים רבים נוטים לחשוב כי הם מסוגלים לעשות במחי יד, אך אין אלו הם פני הדברים. לא רק ההתנהלות האינטנסיבית במסעדה והמספר הרב של הגורמים העובדים במקביל דורשים כישורי ניהול גבוהים, אלא גם הסביבה התחרותית בענף המסעדנות והעובדה כי אין מקום לטעויות מציבים את מנהל המסעדה בנקודת כוח מהותית אשר עשויה להיות בעלת השפעה גורלית על קיום העסק.

קבלת החלטות לא נכונה כתוצאה מחוסר ריכוז או עייפות או אפילו טעות שנעשתה בתום לב עשויים להוביל לפרסום שלילי במדיות השונות, פגיעה נואשת במוניטין וזניחה של לקוחות אשר עשויה להוביל לסגירת העסק.

ניהול מסעדה בצורה מקצועית

אף אחד לא נולד מנהל, וגם אותם אנשים אשר ניחננו בתכונות אופי ניהוליות צריכים ללטש ולשפר יכולות אלה דרך סדנאות, ספרים והדרכות בנושא. מנהל חכם הוא מנהל אשר מודע למגבלות שלו ובוחר לשפר את הידע שלו ללא הרף, תוך הפגנת צניעות וקבלה של מידע חדש אותו יוכל ליישם מאוחר יותר לצורך שיפור נקודות התורפה בעסק.

אנו בחברת פורטי מתמחים בהובלת עסקים מתחום הקולינריה להצלחה תוך הדגשת :

  • הגדרת התנהלות שוטפת נכונה
  • הטמעת שיטות עבודה, מכירה ושירות
  • סדנאות מנהלים וקואצ'ינג מנהלים
  • ביסוס מבנה ארגוני והגדרת תפקידים
  • הדרכות מקצועיות בנושאי אלכוהול ויין
  • ביצוע בקרה בעזרת ביקורות גלויות וסמויות
  • יצירת שפה והתנהגות ארגונית אחידה ומסונכרנת

ניהול מסעדה נכון בעזרת פורטי

הניסיון הרב שלנו בעולם המסעדנות כמו גם הבנה מעמיקה בתחומי השירות, התקשורת והשיווק מאפשרים לנו לצייד כל עסק בכלים הדרושים להצלחה. בשוק התחרותי הקיים בישראל בעלי עסקים – ובעיקר אלה מתחום המזון והמסעדנות – זקוקים לכל העזרה שהם יכולים לקבל. אנו נשמח להציע את שירותינו המקצועיים ולהעביר הדרכות מקיפות הן לעובדים והן למנהלים על מנת להפיק מהם את המיטב ולמצות את הפוטנציאל העסקי של המסעדה למקסימום.

ניהול מסעדה נכון עם פורטי מרקין

צריך
הכוונה?
השאר פרטים ונחזור אליך בהקדם:



קידום ושיווק באינטרנט קידום ושיווק באינטרנט