ייעוץ למסעדות

תהליך ייעוץ למסעדות הינו תהליך ארוך טווח אשר יש לבצע ביסודיות ולאורך זמן על מנת להביא לתוצאות ממשיות במסעדה. כל מנהל מסעדה צריך לטפל במספר תחומים כמו הדרכת עובדים ובחירתם, ניהול תפריט, בקרת איכות של המנות שיוצאות, ניהול מלאי, תקשורת עם ספקים, טיפול בבעיות המתעוררות במהלך השירות, ניהול לוח זמנים ועוד. העומס הרב המוטל על כתפיו של המנהל מאלץ לבצע חלוקה נכונה של תפקידים ולהגדיר בצורה מדויקת מהם תחומי האחריות של כל אחד. פיתוח תרבות ארגונית ושפה משותפת הן לעובדים והן למנהלים תאפשר להתמודד בהצלחה עם המכשולים והקשיים הקיימים בכל עסק בתחום הקולינרי.

פורטי – ייעוץ למסעדות 

לעיתים אנשים פונים לעזרה מקצועית רק כאשר העסק נמצא בקשיים ולעיתים התזמון המאוחר מקשה על תהליך ריפוי העסק. במידה ותקדימו תרופה למכה ותפנו לעזרה מקצועית בשלב מוקדם תוכלו להבטיח לעצמכם צמיחה מהירה בעסק, מיתוג נכון ומוניטין אשר יישאר חיובי לכל אורך הפעילות. יש לזכור כי רושם ראשוני קשה ולשנות ותאלצו לבצע מאמצים רבים להחזיר לקוחות מאוכזבים, לכן מומלץ כי בתקופת הפעילות הראשונה של המסעדה תהיו בעלי הידע והכישורים הדרושים על מנת ליצור רושם חיובי על הלקוחות.

אנו בחברת פורטי נשמח לסייע לכם לעשות את הדברים הנ"ל בעזרת :

  • הדרכת שירות אשר תצייד את צוות העובדים בכלים ליצירת חוויית השירות הטובה ביותר
  • הדרכת מכירות אשר תשפר את השירות, תגדיל את ההכנסה מכל שולחן ואת הטיפים שמקבלים המלצרים
  • אימון מנהלים המתמקד בדפוסי ההתנהגות של המנהל ובאופן הנכון בו הוא צריך לנהל את התקשורת עם עובדים, ספקים ולקוחות

ייעוץ למסעדות בדרך הטובה והאיכותית עם פורטי

ייעוץ למסעדות עם פורטי מרקין

צריך
הכוונה?
השאר פרטים ונחזור אליך בהקדם:



קידום ושיווק באינטרנט קידום ושיווק באינטרנט